Erhvervsrengøring i Holbæk, Slagelse og Kalundborg

OM ERHVERVSRENGØRING

Er jeres erhvervsrengøring dårligt udført, så kan kontoret faktisk være kilde til både sygdom og et dårligt indeklima, som kan koste på virksomhedens bundlinje pga. syge medarbejdere. Derfor er det utroligt vigtigt, at man får udført tilfredsstillende og fyldestgørende kontorrengøring på arbejdspladsen. Desværre bliver konsekvenserne af en dårligt udført kontorrengøring ofte undervurderet, hvilket primært skyldes, at det er svært for den enkelte virksomhed at gennemskue, om kontorrengøringen er udført fyldestgørende, da bakterier jo ikke ligefrem er synlige.

Det er derfor ikke ligegyldigt, hvordan din rengøringsleverandør gør rent og hvilke midler, der bliver brugt. Dårlig kontorrengøring kan betyde, at bakterierne ikke bliver fjernet, men kontorrengøringen kan også efterlade rester fra den kemi, der er i rengøringsprodukter, som ikke er Svanemærket, hvilket langt fra er sundt for medarbejderne.

HVORFOR VÆLGE ERHVERVSRENGØRING

Når personer, der er smittet med bakterier fra fx en forkølelse, bevæger sig rundt på konteret, overføres der bakterier til alle de overflader, de berører. Her kan influenzavirus eller bakterier overleve i op til tre døgn. På den måde kan et kontor blive til en sand rugemaskine for mikroorganismer og bakterier.

Det er med andre ord meget tydeligt, at det er utroligt vigtigt at investere i en effektiv kontorrengøring, hvis man vil minimere risikoen for at få syge medarbejdere.

Send os en mail eller ring for et uforpligtende tilbud – Vi glæder os til at høre fra dig!

Få et uforpligtende tilbud

Vi er altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.

Kvalitetsbevidst firma der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris