Erhvervsrengøring i Holbæk, Slagelse og Kalundborg

Erhvervsrengøring i Holbæk, Slagelse, Kalundborg og omegn

Har I brug for hjælp til erhvervsrengøring i jeres virksomhed, efter håndværkerarbejde, på byggeplads eller på kontoret? Vi kan hjælpe jer med rengøringen, så I får et godt indeklima, en ren arbejdsplads og et bedre arbejdsmiljø. Vi hjælper virksomheder med erhvervsrengøring i Slagelse, Kalundborg og Holbæk samt omegn.

Dårlig erhvervsrengøring er lig med syge medarbejdere

Er jeres erhvervsrengøring dårligt udført, så kan kontoret faktisk være kilde til både sygdom og et dårligt indeklima. Det kan kan koste på virksomhedens bundlinje på grund af syge medarbejdere. Derfor er det utroligt vigtigt, at man får udført tilfredsstillende og fyldestgørende kontorrengøring på arbejdspladsen.

Desværre bliver konsekvenserne af en dårligt udført kontorrengøring ofte undervurderet, hvilket primært skyldes, at det er svært for den enkelte virksomhed at gennemskue, om kontorrengøringen er udført fyldestgørende, da bakterier jo ikke ligefrem er synlige.

Det er derfor ikke ligegyldigt, hvordan din rengøringsleverandør gør rent og hvilke midler, der bliver brugt. Dårlig kontorrengøring kan betyde, at bakterierne ikke bliver fjernet. Men kontorrengøringen kan også efterlade rester fra den kemi, der er i rengøringsprodukter, som ikke er Svanemærket, hvilket langt fra er sundt for medarbejderne. Vi arbejder derfor med svanemærkede produkter.

Hvorfor er det vigtigt med kontorrengøring

Når personer, der er smittet med bakterier fra fx en forkølelse, bevæger sig rundt på konteret, overføres der bakterier til alle de overflader, de berører. Her kan influenzavirus eller bakterier overleve i op til tre døgn. På den måde kan et kontor blive til en sand rugemaskine for mikroorganismer og bakterier.

Det er med andre ord meget tydeligt, at det er utroligt vigtigt at investere i en effektiv kontorrengøring, hvis man vil minimere risikoen for at få syge medarbejdere.

Kontakt os og hør mere om vores erhvervsrengøring

Send os en mail eller ring for et uforpligtende tilbud – Vi glæder os til at høre fra dig! Morris Rengøring tilbyder blandt andet kontorrengøring og anden erhvervsrengøring i Holbæk, Slagelse og Kalundborg. Vi kører dog gerne længere, så tøv ikke med at kontakte os.

Få et tilbud på erhvervsrengøring i Holbæk, Slagelse og Kalundborg

Vi er altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.

Kvalitetsbevidst firma der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris