Erhvervs- & tæpperengøring m.m.

OLIEBEHANDLINGS SERVICE

OM OLIEBEHANDLINGER

Vores trappevask er Svanemærket. Det betyder med andre ord at vi udfører trappevasken ud fra nogle kriterier der er fastsat af Miljømærkning Danmark og Dansk Standard.

Først og fremmest sikrer I jer at arbejdet bliver udført ud fra de absolut bedste vilkår for miljøet, men Svanemærkning er meget mere end omtanke for miljøet. Der er ingen tvivl om at to faktorer der er vigtige for kunden, er pris og kvalitet. Med Svanemærket trappevask er du som kunde sikret at vi i vores kvalitetsledelse arbejder ud fra “best practice” i branchen. I kriteriedokumentet for Svanemærket rengøring kræves der en ekstrem detaljeret beskrivelse af vores kvalitetsledelse, samt løbende dokumentation for at vi overholder disse ting.

HVORFOR VÆLGE OLIEBEHANDLINGER

Det er vigtigt at kende materialerne i tæppet, og i nogle tilfælde i tæppets underlag, når der skal vælges rengøringsmetode. Desuden er det vigtigt at få klarlagt, om formålet med rengøringen primært er hygiejne, udseende og/eller holdbarhed.

Pletfjerning. Hurtig reaktion over for pletter øger muligheden for et godt resultat. Bearbejd altid pletten fra yderkanten og ind mod midten. De fleste pletter kan fjernes med vand, men i visse tilfælde vil det være nødvendigt at anvende et godkendt pletfjerningsmiddel til tæpper.

Send os en mail eller ring for et uforpligtende tilbud – Vi glæder os til at høre fra dig!

Få et uforpligtende tilbud

Vi er altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.


Kvalitetsbevidst firma der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris