Erhvervs- & tæpperengøring m.m.

Om Morris Rengøring i Holbæk, Slagelse og Kalundborg

OM MORRIS RENGØRING OG VORES BAGGRUND

Her hos Morris Rengøring kan vi prale af at have mange års erfaring i faget – hvilket tilmed betyder at du får professionel service når du bestiller rengøring hos os, fordi vi ved præcis hvordan tingene skal gøres. Derfor kan du trygt kontakte os med dine rengøringsopgaver. Se her, hvilke rengøringsservices vi tilbyder.

KVALITET, SERVICE OG PROFESSIONALISME

Vi er et top-professionelt, kvalitets-orienteret samt service-mindet rengøringsfirma lokaliseret nær holbæk og vi kører også gerne til Slagelse, Kalundborg og omkringliggende byer. Vi sætter stort fokus på at undgå fejl, så du får et så pletfrit resultat som muligt. Alle vores ansatte er top-professionelle og har været indenfor rengøringsbranchen i flere år – så du er sikret et skinnende rent resultat, når vi gør rent hos dig. Vi tilbyder bl.a. erhvervsrengøring og meget mere.

VORES MISSION

Morris Rengøring er et kvalitetsbevidst firma, der leverer kvalitetsrengøring til den rette pris. Vi mener, at alle, der ikke selv magter deres rengøring skal kunne få hjælp. For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores idé altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale. Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Send os en mail under Kontakt eller ring for et uforpligtende tilbud – Vi glæder os til at høre fra dig!

Få et uforpligtende tilbud

Vi er altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.


Kvalitetsbevidst firma der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris